Praktijk

Voor het eerste consult dienen deze formulieren volledig ingevuld te worden verzonden. De duur van één consult/behandeling varieert van 45 tot 60 minuten  in beginsel met tussenpauzes van een tot meerder weken. Dat kan van cliënt tot cliënt verschillen.

Door de behandelingen worden de lichaamsenergieën en het zelfregulerend vermogen van het lichaam sterk geactiveerd. Er kunnen zich tijdens en na een behandeling verschillende reacties voordoen omdat het lichaam en de geest zich ontdoen van oude spanningen en emoties, je kunt warmte, koude tintelingen, zwaarte, ontspanning of een loom gevoel ervaren.

De kosten van een consult bedragen €90,- , een half uur bedraagt €50,-  Betaling dient contant te geschieden. Ik ben aangesloten bij V.V.E.T en als registertherapeut ingeschreven (RBNG). De behandelingen worden door het merendeel van de zorgverzekeraars vergoed. Meer informatie daarover vind je onder de knop links.

Bij de praktijk is voldoende parkeerruimte. Het bus- en treinstation zijn op vijf minuten loopafstand gelegen. Bekijk de route vanaf het Centraal Station Roermond. Het adres en overige gegevens van de praktijk vindt u bij onze contactgegevens.