Behandeling

Ik kan niemand genezen. Je kunt alleen jezelf genezen als je er van overtuigt bent dat je terug kunt keren naar de heelheid waarin je geboren bent. Dat betekent dat je alle angsten, verdriet, trauma’s, eenzaamheid, pijnen en drama’s uit het verleden, die ook eventuele lichamelijke ongemakken veroorzaken, en je denk- en doepatronen die je belasten weet los te laten. Belastende blokkades en herinneringen worden verwijderd, waardoor je je weer krachtig en heel voelt. Terugkeren naar de bron, je essentie, je ware zelf, kiezen wie je zelf wilt en kunt zijn.

Op deze weg naar bewustwording en transformatie behandel en ondersteun ik mijn clienten vanuit een hollistische visie. Ik stimuleer vanuit die visie de bereidheid om te transformeren en om er achter te komen en te groeien tot wie je werkelijk innerlijk bent. Dit houdt in dat ik kijk naar eventuele blokkades: fysiek, mentaal, emotioneel en/of spiritueel en deze verwijder. Ook vertel ik je waar je mogelijkheden en specifieke kwaliteiten en potenties liggen en of je die wel optimaal gebruikt; leef je bezieling!

Het doel van de behandelingen is ondermeer de verankering van oude belastende blokkades en herinneringen te verwijderen en je weer volledig in je kracht te laten komen. Je te vullen met energie en je taken en doelen te formuleren. De vaste overtuigingen en denk- en doepatronen die je belasten te doorbreken. Onzekerheid en angst om te zetten naar bewustwording, zelfvertrouwen en kracht. Mijn energetische behandeling is een liefdevolle intensieve en emotionele ervaring om weer volledig in je kracht en heelheid terug te keren. Hierdoor kunnen lichamelijke klachten zich oplossen, inzichten onstaan en je taak en doel steeds duidelijker en helder worden. Onzekerheden worden omgezet naar kracht en zelfvertrouwen.

Er achter komen wie je bent en te groeien tot wie je werkelijk bent is mogelijk één van de voornaamste vragen die we ons in deze tijd zouden moeten stellen.